Om ClearSkin Esbjerg

I klinikken er vores vision, at tilbyde mange forskellige ekslusive og resultatorienterede behandlinger, for både mænd og kvinder.

Alle vores behandlinger bliver skræddersyet specielt til dig, så vi sikrer os, at du altid får den bedste og mest optimale behandling til din hud. Vi er meget detaljeorienteret og brænder for at skabe de bedste resultater hver gang.

Vi bestræber os på hele tiden at være opdateret, med de bedste og mest effektive behandlinger og produkter. Og for at dygtiggøre os endnu mere, vil vi ofte deltage i kurser, så du altid kan få den bedste vejledning og behandling hos os.

Maria

Maria

Indehaver & kosmetolog

Maria

Indehaver & kosmetolog

Maria Andersen er en af indehaverne af ClearSkin hudplejeklinik. Hun er uddannet statsanerkendt kosmetiker og lægeeksamineret massør.

”Jeg har en stor passion for vores fag. At kunne give dig den bedste behandling og derved gøre en forskel for netop dig, er for mig tilfredsstillende og spændende.

Jeg er i mit arbejde meget resultat og detaljeorienteret, og bestræber mig på hele tiden af være i udvikling – så jeg altid kan give dig den bedste professionelle behandling og rådgivning.

Hos mig er du i centrum og jeg vil ALTID gøre mit bedste, for at du føler dig tryg og godt behandlet”

Christina

Christina

Indehaver & kosmetolog

Christina

Indehaver & kosmetolog

Christina Lauridsen er en af indehaverne af ClearSkin Hudplejeklinik. Hun er ligeledes uddannet statsanerkendt kosmetiker og har selv undervist på kosmetikerskolen i Odense.

”Hos mig er det vigtigt, at du som kunde altid føler dig i centrum, og at du kan se resultater af behandlingen.

Jeg sætter en stor ære i at udføre mit arbejde på et højt fagligt niveau samt være opdateret på hvilke tendenser der rører sig indenfor faget. Dette resulterer i, at jeg kan give dig den bedst mulige behandling og rådgivning.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken”

Sabina

Sabina

Kosmetolog

Sabina

Kosmetolog

Jeg hedder Sabina og er uddannet statsanerkendt kosmetiker. Jeg har tidligere været selvstændig med egen klinik i 3,5 år.

Jeg brænder utrolig meget for faget og jeg er meget grundig og omhyggelig i mit arbejde.

For mig er det vigtigt, at du som kunde, føler dig tryg når du ligger i stolen, og jeg kan være med til at give dig en god oplevelse.

Pernille

Pernille

Kosmetiker elev

Pernille

Kosmetiker elev

Som elev hos ClearSkin hudplejeklinik er jeg hele tiden under udvikling og jeg bestræber mig altid på at gøre en forskel for de kunder der kommer min vej forbi.

I mit arbejde som kosmetiker elev er jeg meget detaljeorienteret og kombinerer hele tiden ny viden og teori med rådgivning og behandlinger i klinikken.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken til en skøn behandling