ANSIGTSBEHANDLINGER

I vores ansigtsbehandlinger er vi meget resultatorienteret.

For at sikre at vi skaber de bedste resultater for din hud, starter vi alle vores behandlinger ud med, at lave en grundig hudanalyse, hvor blandt andet din hudtype og hudtilstand vil afgøre, hvilken behandling vi vil tilbyder dig.

VIPPER OG BRYN

Ønsker du at indramme dine øjne og få mest mulig karakter i ansigtet, så er det den rette kategori du er endt i. Vi tilbyder både farve af vipper samt farve og retning af bryn, som er tilpasset dig og dit ansigt.

VOKSBEHANDLINGER

Hos ClearSkin Hudplejeklinik er en effektiv og skånsom voksbehandling vægtet højt. Vi bruger derfor blandt andet det førende voksmærke Lycon.

På arme, ben og ryg bruger vi en mild strips wax mens der på resten af kroppen bliver brugt en skånsom hot wax, til de mere sarte områder.

KROPSBEHANLDINGER

Massage kan være for alle, uanset om du trænger til forkælelse, afslapning, forebyggelse, eller hvis du døjer med trætte og ømme muskler. Alle behandlinger bliver tilpasset dig og din krop.

Massage har mange fordele, men først og fremmest øger den cirkulationen i blodet og vævet, og der vil derfor opstå en god varme under behandlingen.

MANICURES & PEDICURE

Dine hænder er dit visitkort, så forkæl dem lidt ekstra og hold dem altid velplejet.

I vores manicure behandling bliver sanserne vækket, med de lækreste og mest velduftende produkter fra CND citrus Spamanicure.

Antioxidanter, fugt og velvære er nøgleingredienser, så behandlingen er god til alle, selv dig med tørre og vejrbidte hænder.