Ønsker du at give huden en hjælpende hånd og få en yngre og bedre hud? Ja det lyder for godt til at være sandt, men læs med hvis du vil høre mere.

Den Originale Dermaroller er den eneste medicinsk dokumenterede rulle, udviklet og patenteret i Tyskland.  

Det er en af de mest innovative og effektive behandlinger til at forbedre hudens struktur – og så kan du gøre det derhjemme.

Dermaroller også kaldt micro-needling, fungerer således, at 192 mikronåle af 0,2 mm, som er placeret med den afstand til hinanden, at nålene kan penetrere direkte ned i huden, rulles over hudoverfladen og derved skaber små kanaler. Dette snyder huden til at stimulere helingsprocessen, regenereringen og cellefornyelsen, således at epidermis øges.

Ved regelmæssig brug derhjemme, vil huden komme til at fremstå glattere og mere jævn.

Huden vil blive blødere og optagelsen af dine daglige hudplejeprodukter vil øges op til 30%.

Allerede efter de første behandlinger, vil hudens struktur forbedres og på sigt minimere grove porer betydeligt. Behandlingen fjerne døde hudceller, øger blodgennemstrømningen, minimerer ar fra akne, hyperpigmentering, fine linjer og rynker.

Ud fra hvilken hudtype du har, så anbefaler vi at bruge Dermaroller 1-3 gange om ugen, efterfulgt af Lipopeptid Serum og Intensive Hyaluronic Moisturizing Mask.

Hos os forhandler vi Dermaroller Home Care Kit, som indeholder rullen, en cleanser til at rense rullen efter brug og en Lipopeptid Serum med A-vitamin.

Lipopeptid er en fugtighedsserum udviklet til at booste huden om natten. Indholdet af aktive ingredienser og antioxidanter giver næring til huden og understøtter hudens cellereparation og cellefornyelse.

Lipopeptide med A-vitamin reducerer ældningstegn, men anbefales også til solskadet hud, rygerhud, uren hud og hud med store porer.

Efter få ugers regelmæssig brug sammen med Dermaroller, ses en markant forbedring af hudens udseende!

Kig forbi klinikken til en snak omkring, hvad dette vidunder kan gøre for netop din hud!