Ansigtsbehandlinger

I vores ansigtsbehandlinger er vi meget resultatorienteret.

For at sikre at vi skaber de bedste resultater for din hud, starter vi alle vores behandlinger ud med, at lave en grundig hudanalyse, hvor blandt andet din hudtype og hudtilstand vil afgøre, hvilken behandling vi vil tilbyder dig.

Book tid hos ClearSkin online i dag. Vi glæder os til at se dig. 

Enhver ansigtsbehandling tilpasse til dine individulle behov og inkluderer en gratis hudanalyse, samt gode råd om hvordan du plejer din hud derhjemme.

Ligeledes, er der også tillagt ekstra tid til grundig vejledning efter alle ansigtsbehandlinger, så du får den korrekte rådgivning i, hvad du kan gøre derhjemme, for at optimere din hud.

Vi anbefaler som udgangspunkt en regelmæssigt ansigtsbehandling cirka hver 6. uge for at give din hud optimale pleje. Derudover er det en dejlig måde at koble af fra en stressende hverdag.

Hudanalyse er inkluderet i alle behandlinger.

Prisliste

Phytomer Classique (60 min.)

525 kr.

Dette er en klassisk ansigtsbehandling, hvor vi skræddersyer produkterne til din hud. Her er fokus på en god dybderens og den korrekte pleje.

Phytomer Lux (90 min.)

735 kr.

Dette er en opgradering af vores Phytomer Classique, som startes med en luksuriøs detox rygmaske. Behandlingen indeholder farvning af vipper og bryn samt ansigtsmassage.

Phytomer Homme (45 min.)

400 kr.

Dette er ansigtsbehandlingen til den selvbevidste mand. Behandlingen skræddersyes til det individuelle behov, med produkter fra Phytomers velduftende Homme serie.

Phytomer Teenage (30 min.)

315 kr.

Dette er en ansigtsbehandling til dig, som ønsker vejledning i korrekt produktpleje samt en let dybderens. Den henvender sig kun til personer under 20 år. Hvis du oplever mange urenheder eller akne, henviser vi til en af vores 60 minutters behandlinger, hvor der er større fokus på dybderens.

Fire & Ice Facial (60 min.)

630 kr.

Dette er en eksklusiv klinisk frugtsyre behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Behandlingen er yderst aktiv, dybdegående og har stort fokus på dybderens. Den henvender sig til både pigmentering, fine linjer, dehydreret hud, akne, rosacea og urenheder.

Diamond Dermabration Hudslibning (60 min.)

575 kr.

Denne effektive og dybdegående ansigtsbehandling indeholder en slibning af huden. Den henvender sig til dig, som trænger til et fornyet boost. De øvrige produkter i behandlingen skræddersyes til din huds behov.

Diamond Dermabration Tillægsbehandling (15 min.)

200 kr.

Denne behandling kan tilvælges i alle vores ansigtsbehandlinger. (Teenage behandling undtaget).

Dermaroller (45 min.)

2000 kr.

Ønsker du at købe Dermaroller Home Care kittet, så tilbyder vi dig den 1. behandling i klinikken. Prisen for denne inkluderer dit Dermaroller kit, som du køber og får med hjem denne dag, afrensning, vejledning og den 1. rulning efterfulgt af hyaluronmaske, serum og creme. Prisen for Dermaroller Home Care kittet alene er 1695,-

eDermastamp konsultation (15 min.)

Gratis

Dette er til dig som ønsker at høre hvad eDermastamp kan gøre for din hud og hvordan du skal forberede dig til din kommende behandling.

eDermastamp (60 min.)

1500 kr.

Områdebehandling (øjne, pande, mund eller kinder.

eDermastamp (90 min.)

2500 kr.

Hele ansigt

Hudanalyse (15 min.)

150 kr.

I denne behandling analyseres huden grundigt og henvender sig til dig, som ønsker vejledning i korrekt hjemmepleje og behandlingsforløb. Behandlingen er gratis ved køb af produkter eller behandling.